Blogfonden

·

·

Det glemte jeg helt. I forbindelse med en åbenlyst ualmindelig lidet spændende stiftende generalforsamling i lørdags den anden dag blev jeg valgt til revisor for Blogfonden (foreningens rette og alt andet end mundrette navn er “Blogfonden.dk-foreningen”). Lutter fredsvalg er sgu for kedeligt. Jeg regner med at købe et par kæledyr til at opstille mod mig næste år. Og en håndfuld peanuts til formandsposten.

Men lidt info til eventuelt interesserede. Blogfonden er – ligesom BlogTjek – et spinoff af Blogforum2 og første donation fra fonden var fakkertalt til BlogTjek07. Hil dig o Du store Indspisthed, thi Du er større end den Enkelte.

Idéen bag foreningen er:

Blogfonden.dk er en forening med formål at indsamle midler til projekter, der fokuserer på udbredelse og udvikling af sociale og dialogiske medier, offentligt tilgængeligt software, blogudvikling, webpublicering og forskning indenfor samme som omdrejningspunkt. Blogfonden.dk uddeler ubeskåret alle midler indsamlet til disse projekter. Blogfonden yder ikke penge til kommercielle projekter samt administrationsudgifter.

Det er jo ren og skær godhed. Vi er glade.


%d bloggers like this: