Kontrolpanel

Dette blogindlæg er en del af et større mediefremstød (så stort som det nu bliver i min lille og indskrænkede deleverden) for Modest Mouses nyeste album “We Were Dead Before the Ship Even Sank“. Ikke nok med, at jeg her viser videoen til den seneste single, “Dashboard” – næææ nej, jeg forsøger også at hype dem ved at lytte til albummet på computeren og dermed scrobble til last.fm, jeg skriver om det på Twitter, som sender det videre til Jaiku og jeg linker til deres hjemmeside. Altsammen i den sociale softwares navn. Vi er kommet langt (så langt, at man også kan få overblik via eksempelvis iStalkr eller tumblr, men i mit tilfælde er det vist egentlig bedst hos Jaiku).

Men tilbage til en fantastisk musikvideo til en fantastisk sang!

Hvorfor jeg gør det? Mest fordi jeg kan. Dernæst fordi det holder hele vejen til netbanken. Både albummet, som koster lidt penge, og softwaren, som er all funky free and sparklin’, baby.

Scroll to Top