Categories
In Danish

Jeg kan også

Nå ja ja, hvis andre kan, så jeg også.

Jeg har fået en kæreste, har afleveret mit speciale,  har ikke været i byen i weekenden, har fået tilbagebetalt alle lån og næste gang stemmer jeg på Dansk Folkeparti.

Og jeg så ikke Top Model sidste gang (ikke-pis!).

Og næste år skriver jeg noget pseudorealistisk.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

6 replies on “Jeg kan også”

Mine mangler og bekymringer? Ikke i så stor grad som det er andres, er jeg bange for 🙂

Eller … det med DF og Top Model stresser jeg faktisk lidt over 🙂

Comments are closed.