In Danish

B-post

Jeg kan huske, at der i hvert fald på et tidspunkt var noget, der hed b-post. Så måtte det godt liiiige tage lidt længere tid at få ud. Da jeg selv var post, var jeg det også. Altså b-post. Jeg mødte konsekvent for sent, for det der med at stå og være frisk og frejdig klokken 6:45 er ikke lige mit metier.

Enters Danmarks nyeste vigtigste forening, B-samfundet. Jeg læste godt nok om HF for b-mennesker den anden dag, men tænkte ikke over, at der stod noget om foreningen. Det gjorde jeg til gengæld, da Oschlag efter en del krumspring kom frem til sin pointe: Lad os styrte A-tyranniet i grus.

Det vil jeg også. Nu er jeg derfor medlem (hint: det er gratis). Dig?

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Og så kigger vi lige på hvad jeg får for de 0 kroner i medlemsgebyr:

    – Nå
    – Yeeah!
    – yiiiha!
    – WauW!!

  2. Jeg har meldt mig ind for længe siden, så medlem i klubben 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: