B-post

Jeg kan huske, at der i hvert fald på et tidspunkt var noget, der hed b-post. Så måtte det godt liiiige tage lidt længere tid at få ud. Da jeg selv var post, var jeg det også. Altså b-post. Jeg mødte konsekvent for sent, for det der med at stå og være frisk og frejdig klokken 6:45 er ikke lige mit metier.

Enters Danmarks nyeste vigtigste forening, B-samfundet. Jeg læste godt nok om HF for b-mennesker den anden dag, men tænkte ikke over, at der stod noget om foreningen. Det gjorde jeg til gengæld, da Oschlag efter en del krumspring kom frem til sin pointe: Lad os styrte A-tyranniet i grus.

Det vil jeg også. Nu er jeg derfor medlem (hint: det er gratis). Dig?


Posted

in

by

Comments

2 responses to “B-post”

 1. Jakob avatar

  Og så kigger vi lige på hvad jeg får for de 0 kroner i medlemsgebyr:

  – Nå
  – Yeeah!
  – yiiiha!
  – WauW!!

 2. Maltesen avatar

  Jeg har meldt mig ind for længe siden, så medlem i klubben 🙂