I dag…

… har jeg fået en ubeskriveligt fin gave fra ACMilan.com. Se selv (og nej, det er kun billedet, jeg har fået):

Tillykke fra ACMilan.com

Det bliver en god dag.

5 thoughts on “I dag…”

  1. Stort tillykke. Ramte selv de 29 år d. 22. marts, så der er under et år tilbage inden alt det sjove slutter. Jeg lever som hver dag var den sidste – det kan anbefales 😉

  2. Tak tak, og i lige måde da. Husk på, at vi bliver ældre og ældre, så alt det sjove må godt vare lidt længere. Jeg har tænkt mig at lade som om, at jeg er pinligt ung de næste ti år. Derefter er der jo selvfølgelig stadig mulighed for at sige “vi unge på fyrre”. Det er jo et fænomen, der desværre aldrig går af mode…

    Og mon ikke Henning Stærk stadig findes til den tid til at underholde vi unge på fyrre? 😉

  3. Halløj skipper, stort tillykke med dagen. Har fået weekendorlov:-) – så er hjemme pt. Hav en rigtig god aften og god koncert senere…

Comments are closed.

Scroll to Top