Hypotese: DSB blogger

Jeg har lige erfaret, at min geekhomie, Lars K Jensen, har kastet et spørgeskema ud på interwebbet. I forbindelse med sit fagspeciale på 8. semester på Danmarks Journalisthøjskole skriver han og en studiekammerat om DSB som bloggende virksomhed. En tiltrængt ting, kunne man argumentere for.

Nu da du ikke længere skal trækkes rundt i BlogTjek-manegen, kan du jo lige så godt hjælpe Lars og Tóra med at få nogle gode data. Spørgeskemaet er om muligt endnu kortere end BlogTjek-skemaet, så der er faktisk ikke rigtig nogen undskyldning for at lade være.

Skemaet er her.

8 thoughts on “Hypotese: DSB blogger”

 1. Mener du blogge som i wordpress, eller blokke som i DSB på Kystbanen? Fire udlandsture på to uger – ikke én gang har DSB kørt regelmæssigt både til og fra lufthavnen. For dælen, jeg glæder mig til Arriva vinder den licitation!

 2. Hvis de starter en brokblog, så kan de ligeså godt ansætte en fuldtidsblogsvarer!
  Jeg tror nu at en Harry-blog kunne være sjov, ligesom den der norske blog om får (jeg kan naturligvis på ingen måde huske hvad den hedder).

 3. Norsk blog om får? Hvorfor er sådan et kuriosum gået min næse forbi? Dammit.

  Jeg har det lidt svært med lade-som-om-man-er-menneske-blogs. Jeg tror simpelthen ikke, at jeg ville tage Harry mere seriøst end Anna Pihl – og det ville jo være synd for den lille lilla tosse.

  Men en fuldtidsbrokblogsvarer ville på den anden side ikke være nogen tosset idé. Jeg undrer mig ret ofte over de mange ansatte i kundeservice/support, hvor ingen information går til mere end én kunde. Mange har nok samme brok til samme forsinkelse, så mon ikke et høfligt svar ville kunne afbøde en flok telefonopkald.

 4. De skal bare ikke gøre det ligeså talentløst som 3, der har en reklameblog fyldt med brok-kommentarer, der ikke bliver besvaret ordentligt. Hvis man har mange utilfredse kunder, skal man være ret klar på, hvad man vil gøre med alle deres kommentarer.

  Jeg tror heller ikke jeg ville læse troværdighed ind i en fiktiv blog, men det kan stadig være underholdende, ligesom den hedengangne Prevn.

 5. Helt enig. Jeg har (af gode grunde) selv været forbi 3’s blog og kunne ikke engang overskue at overfuse dem på grund af den endeløse strøm af brok. Meget enig. De burde lave noget af det til en brok-faq.

  Og ja, Prevn var jo overordentligt underholdende – lige som ham sydhavnsbrokkehovedet fra avisen.dk, som jeg ikke lige kan huske navnet på. Men for mig er der forskel på en blogfiktion og på en fiktiv karakter, der også vælger at blogge. Det første holder – det andet gider jeg ikke læse. Men det betyder heldigvis ikke, at sidstnævnte ikke har sin berettigelse. Det er såmænd blot et udtryk for, hvad jeg finder mig underholdt af.

 6. Tja, men mon det kan lykkes for Lars at få overtalt DSB til at de skal blogge? Jeg tvivler.

  Jeg har dog hørt, at de i anden sammenhæng overvejer at starte en blog i forbindelse med deres forestående projekt om at ændre betalingsmetoden, så man (vist nok) betaler for den strækning, man kører i stedet for det antal zoner, man kører. Ved ikke helt hvad det praktisk indebærer, og der er vist også lang tid til det rent faktisk bliver implementeret…

  Det bloggende får var i øvrigt Ulf, der bloggede på http://www.bloggulf.no/

 7. Jeg tvivler også stærkt. Mest af de grunde, Emme nævner. Jeg tror simpelthen ikke de vil få ro til at komme med et reelt budskab i en blog. Dog kan det blive svært for dem at omfavne bloggeriet et sted, men udelade det der, hvor det ville kunne gøre lidt nas. Så står lukketheds-svinerne vist igen på spring 🙂

  Tal for Ulf-link. Det ser ud til at have været god underholdning! Det må jeg lige tage et kig på ved lejlighed.

Comments are closed.

Scroll to Top