Categories
In Danish

My kinda girl

Dilbert - fredags-e-mail

Det er måske en ret skidt idé at finde forbilleder blandt kvindelige tegneseriefigurer (en slags skråplan, velsagtens), men Alice er altså heller ingen gennemsnitlig tegneseriefigur. Desværre minder jeg dog nok en del mere om Wally, men lad nu det ligge. Det gider jeg virkelig ikke skrive mere om. Og nu: Kaffe.

Disclaimer: Nej, jeg har ikke fået lov til at vise ovenstående stribe. Ja, det skal man have. Men Scott Adams ved godt, at vi stjæler fra ham og han er en slags ligeglad. Agtig. Undskyld, Scott.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.