Categories
In Danish

Det gode og det onde

my pimped pic!

Hvis man er superuselvstændig er der altid folk, der er klare til at påtage sig det store ansvar at føre dig gennem livet. Det er sjældent en god idé. Jeg har forsøgt at illustrere den gode gamle satan-på-én-skulder, engel-på-den-anden via PikiPimp, som er et ret kool værktøj til at manisk pule sine billeder.

Det kan helt sikkert gøres mere elefant end mit forsøg, men jeg er overrasket over billedkvaliteten og over de forholdsvis mange muligheder. Det tog mig noget lignende 10 minutter at kyle ovenstående sammen.

Hvad man dog ikke bruger sin tid på

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Det gode og det onde”

Comments are closed.