Det gode og det onde

my pimped pic!

Hvis man er superuselvstændig er der altid folk, der er klare til at påtage sig det store ansvar at føre dig gennem livet. Det er sjældent en god idé. Jeg har forsøgt at illustrere den gode gamle satan-på-én-skulder, engel-på-den-anden via PikiPimp, som er et ret kool værktøj til at manisk pule sine billeder.

Det kan helt sikkert gøres mere elefant end mit forsøg, men jeg er overrasket over billedkvaliteten og over de forholdsvis mange muligheder. Det tog mig noget lignende 10 minutter at kyle ovenstående sammen.

Hvad man dog ikke bruger sin tid på

2 thoughts on “Det gode og det onde”

  1. Du ser kinky ud med nissehue og læderhalsbånd med pigge 🙂

    Og tillykke med flygtningen af din blog – som du ser, virker den igen 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top