Categories
In Danish

Om ikke andet, så for hyggens skyld

Korrekt. Jeg har ikke haft adgang til min e-mail siden onsdag klokken 20:01, så væbn dig med tålmodighed, hvis du har skrevet til mig siden det tidspunkt. Eller skriv evt. til renecn snabel-a gmail punktum com. Den kigger jeg på nu og da (oftest da).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

7 replies on “Om ikke andet, så for hyggens skyld”

/me tæver sin server med et baseball-bat.

FYI kan I skrive til René igen nu – og forhåbentlig bliver der ikke noget bøvl mere fra nu af. Tak, gridserver.com 🙂

Det skal skam nok passe. Overførslen til nye og bedre forhold er heldigvis igang…

Kan i øvrigt lige indskyde, at jeg stadig ikke har fået de e-mails, folk måtte have sendt fra onsdag klokken 20:00 til fredag omkring midnat.

Jo jo, den æder dem fint. Desværre skete der noget i konverteringsprocessen, så min database blev gemt som ISO-8859-1 i stedet for UTF-8. Så ligner det hele pis.

Jeg regner med at rette det, så snart jeg får adgang til min database (og ftp osv.). Det skyldes velsagtens sæsonens glæder, at det ikke er blevet sendt til mig. Ikke Claus? 😉

Comments are closed.