In Danish

Den forvirrede cirkushest

På trods af sidens endnu eklatant og markant ufærdige udtryksform udi specialtegn, klør jeg nu igen på med indlæg. Her blev lidt kedeligt, så de ekstra rettelser nye indlæg måtte med medføre senere, tager jeres helt egen cirkushest gerne med.

Cirkushest?

Jo jo, den er god nok. Jeg er vrinsker som aldrig før. Det er ikke nogen virus, men derimod oplysningen om, at Roskilde Festival indvier to nye telte næste år, der får mig ned under sadlen. Verdensmusikkens tidligere hovedsæde, Ballroom, stiller hesteskoene. I stedet bliver verdensmusikken fordelt på de andre scener. I stedet for Ballroom kommer det helt lukkede telt, Astoria, som – lader det til – kommer til at indeholde al følemusikken om dagen. Med andre ord sikkert ikke et sted, jeg kommer til at bruger synderlig megen tid på. Om aftenen, derimod. Festivalen lover club-stemning, og tja … festmusik skal nok få den gamle hest ind under den ganske givet fugtige teltdug.

Nu siger du nok: “Club?”, hvorefter du tænker “det er da Metropol”, efterfulgt af udbruddet: “Club?”. Før du bliver for forvirret, går jeg videre. Ja, club. Metropol lader også livet, men giver i stedet plads til teltet Cosmopol. Urban musik iklædt kæmpetelt og internt bymiljø. Spørg mig ikke efter, hvad det vil sige, men det lyder lækkert. Og eksempelvis hiphop har jo nu engang i et stykke tid hørt hjemme her alligevel. Nu kommer de mere urbant orienterede verdensmusikere så også bare forbi. Godt tænkt, Roskilde!

Forvirret? Det er jeg. Jeg kunne lige nøjagtig finde ud af det hele, da jeg bare skulle huske en række farver, men nu giver de sig så sandelig til at lave om på navnene også. Fra Metropol til Cosmopol? Det er intet andet end direkte ondt. Men vi er glade.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. I mine ører er “Astoria” bare et pænt ord for “bollerum”… thumbs up, Roskilde!!!

  2. Ja, det er lækkert, ikke?

  3. Jeg er allerede sikker på, at Roskilde 07 bliver uden min deltagelse grundet min ferie kommer til at ligge i juni måned, hvor jeg skal op til det nordligste af Norge i tre uger.

    Men, enhver fornyelse af Roskilde Festival er altid velkommen sålænge det sker for musikkens skyld. Så, jeg glæder mig allerede til at læse dine indlæg fra Roskilde Festival, når tiden kommer dertil.

  4. Jeg kender jo desværre ikke min arbejdssituation endnu, så lad os se, om der kommer Roskilde-indlæg fra min hånd (mit tastutur, vel?)…

    Men forhåbentlig.

Comments are closed.

%d bloggers like this: