Hold nu kæft Meier

… og stik mig en bajer, dit lille møgdyr!

Flyttemand Olsen alias Poul Reichhardt har en del gange rumsteret i mine tanker når B.T.s politiske redaktør, Erik Meier Carlsen, er tonet frem på skærmen. Mandens holdninger er så forskellige fra mine, at jeg på det nærmeste ikke har været i stand til at finde noget som helst positivt ved manden.

I dag offentliggjorde B.T., at han stopper (eller blev fyret, eller hvad der så end er sket), men det betyder ualmindelig lidt for mig, for han bliver sikkert ved med at fylde lige meget i mediebilledet. Jeg læser ikke B.T., og hvis jeg en sjælden gang skulle have den mellem hænderne, gider jeg for det meste ikke at lade mig forarge ved at læse hans indvandrerfjendske udgydelser. Og mon ikke de stadig hiver ham ind for at debattere i diverse tv-medier. Der er jo ikke så mange forholdsvis veltalende personer med den slags holdninger til at nuancere debatten. Og det skal man jo. Ellers kommer Pia K efter dig (“dig” er her lig med “DR“).

Mit bud er, at han stiller op for åhhh Så Dansk Folkeparti næste gang. Han er jo kendt, hader indvandrere (hvilket selvklart er en helt intenderet unuanceret massebetegnelse for de der, du ved nok) og det trækker stemmer.

Kuriosum: Da jeg skulle finde et link til DF, forsøgte jeg mig med df.dk. Det synes jeg var sjovt.

1 thought on “Hold nu kæft Meier”

Comments are closed.

Scroll to Top