Categories
In Danish

Fra mit forord

[…] Også tusind tak til Peter Larsen, som gav mig et kaftigt spark i nummeren, når jeg var mest ristet og følte, at det var et Blue Mountain, der skulle bestiges. Det hjalp Gevalia. Peter, du viste dig som en ven af Karat (selv om du både er Noir og til Brun Cirkel) […]

Ja, lejrkulleren er ved at indfinde sig…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Fra mit forord”

Starter altid med forordet. Det er jo vigtigt, at man føler, at man er godt igang 🙂

Har desuden lige udvidet rækken af uafsluttede projekter slash hængepartier. Puuuh.

En eller anden dag er det heeeeele overstået. Ikke? Ikke? Er det ikke?

Comments are closed.