Says who?

Vilhelm Olsen, JyllandsPestens debatsider, lørdag (ganske sundhedsfarlige sider, skal siges): “… siger […] immam […] og truer os og hele verden med en tragedie. Denne forrykte tale indledes med ordene: “Vi har Allah på vores side.” Her vil jeg minde om det 2. bud i Biblen: “Du må ikke misbruge din Guds navn.” Det er gudsbespottende og yderst farligt at hævde, at Gud støtter en sag”

7 thoughts on “Says who?”

  1. Det er da et fantastisk eksempel på klassisk dobbeltmoral. Hvis det er gudsbespottende og farligt at hævde, at Gud sympatiserer med en bestemt sag – hvad er det så at hævde, at bibelen har ret og koranen tager fejl…?

  2. Præcis! Bare det, at han hævder, at det er farligt, må jo betyde, at han mener, at han har Gud på sin side. Og så er vi lige vidt. Men så ryger både immamen og Vilhelm jo lige lukt i helvede. Tænk sig at der ikke skal mere til.

    Ham dersens Gud, de taler om … han er godt nok en arrig satatan!

  3. Nu er du og jeg jo ikke enige om Hans eksistens, men hvis vi nu tager som præmis, at Han rent faktisk er deroppe (eller derude, men vistnok absolut ikke dernede), så er jeg ret overbevist om, at han højst har et hovedrysten til overs. Der er vist mange andre og vigtigere ting, Han kan bruge sin sparsomme tid på 🙂

  4. Og Gud sagde: “Bush – ryd op i Irak og andre slyngelstater”…. Eller hvordan var det, at Bush havde fået sit kald?

  5. Tja, den gode Bush må snart overveje, om Gud overhovedet er med i Irak, som det nu er gået den amerikanske præsident det sidste lange stykke tid. Måske et vink med en vognstang 😉

Comments are closed.

Scroll to Top