In Danish

En uges temaspas

Du som fornøjer dig med at ændre mit tema til standardtemaet, her kommer en servicemeddelelse: Papa er uden regulært internet den næste uges tid, så du har alle muligheder for at slå dig løs. Hvis du ikke er et menneske, som har luret min kode, hvordan gør du så? Er du evt. min database og har fået nok af Flower Power-temaets ekstra arbejdsbyrde? Jeg tror ikke helt, jeg fatter, hvad der sker…

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Kan du ikke true dem med at sende dem et afhugget hestehoved, hvis de vedbliver med at hagge din blog 😉 ?

  2. Hehe. Slet ikke nogen tosset idé

Comments are closed.

%d bloggers like this: