Meget fejlfri

·

·

Jeg kom lige en tur forbi Progresso, som blandt andet har designet både cd-rom-udgaven og web-udgaven af Retskrivningsordbogen.

Jeg fandt det en kende morsommeligt (ahem…), at de har produceret ovenstående ting og proklamerer et sted, at de kan “…levere alt skriftligt materiale på korrekt dansk (jf. Dansk Sprognævn – en af Progressos kunder).” Lige under den passage står der: “Progresso vil gerne være kendt som det firma der producerer den mest fejlfrie og fremtidssikrede software i Danmark”. At der mangler et komma, går jeg ikke så meget op i, og jeg vil næsten lade være med at himle op over, at de bruger den grimmest tænkelige udgave af fejlfri/fejlfrie – det er mere det, at de gerne vil levere det mest fejlfri software. Ambitiøst projekt, skal siges.


%d bloggers like this: