Madonnaltformeget

Kald mig gerne skadefro. Eller en weissenheimer. Eller eventuelt bedrevidende, hvis du synes om mig. Men hvor er det fedt at se, at Madonna-koncerten viste sig at være noget opreklameret bras af værste skuffe (især i Politiken – tak, Politiken).

At skulle spendere 700 kr. på at stå på en pløjemark på Horsenskanten en torsdag aften burde i det hele taget være nok til at holde folk væk i første omgang.

I anden omgang burde det faktum, at vi har at gøre med en kunstner, der ikke er et støjende rockband give idéer om, at lydoplevelsen ville blive direkte pinlig, når man står på just omtalte pløjemark sammen med 85.000 andre. Men folk er ikke sådan. Folk duperes af kendisser og folk siger “jeg har været heeeeeelt vild med Madonna siden jeg var en lille pige” og den slags (for det meste ikke folk generelt, men blot kvindfolk generelt).

Og her kommer vi så til tredje runde af gode grunde til at blive væk. Ca. 30-årige kvinder, der har holdt fast i samme (kvindelige sex-)ikon lige siden de havde skabet fyldt af lyserødt tøj og dansede som en jomfru, er skræmmende. Det, at de netop nu er i en helt anden vaginal-penetrativ tilstand end dengang, gør at løssluppetheden ingen grænser har. Kvinder, der for en aften er sluppet væk fra manden og børnene er simpelthen ikke sjove at være sammen med. Slet ikke 85.000 af dem.

Og jeg er endda single.

12 thoughts on “Madonnaltformeget”

 1. Undskyld René, men jeg griner min røv i laser ligenu. Du er sgu for sjov 😀

  Well, jeg ælsger ikke Madonna, men jeg har stor respekt for den måde, hvorpå hun er gået fra intet til alt og det ved at kæmpe med sit livs fulde kraft incl. rundsavsalbuer (ja, lungerne kan det ihvertfald ikke have været, da hun ikke har nogen formidabel sangstemme).

  Jeg må hellere læse lidt om skandalekoncerten.

  God weekend :o)

 2. Jeg er egentlig lidt uenig med dig. Jeg har en stærk formodning om, at hendes lunger har en meget stor del af æren for det hele. Det var blandt andet grunden til, at jeg synetes, at det var ok, når der var en artikel om hende i MIX 😉

  Men ja, gu er det fedt, når “ingen” bliver til ikke bare “noget”, men “meget”. Nå ja, og så var koncerten i går jo åbenbart “alt for meget”.

  Og en god weekend til dig også 🙂

 3. Jo jo, men nu mente jeg sådan mere, at jeg ikke synes hun synger sådan HEEELT vildt fantastisk godt i forhold til, at hun er én af de allerstørste sangstjerner i hele verden. Der findes klart de, som synger langt bedre end Madonna, men som måske ikke promoverer sig selv nær så aggressivt, som hun gør, og som derfor ikke har opnået samme gudinde-stjerne-åh-jeg-dåner status – hvilket nok er lidt over det halve af den storhed, der hersker omkring kvindemennesket. Men sej, det er hun sgu 😉

  Og så læser du bare ikke MIX, altså… 😀

 4. Haha. Du kan fandeme tro, at jeg læste MIX hver gang, det udkom… Du ved, tilbage dengang da Madonna viste lunger hver og hveranden dag 😀

  I øvrigt: Gid jeg havde gemt en Vanilla Ice-plakat i stedet demonstrativt at hive dem i stykker. De må være penge værd i dag…

 5. He he, hvis du viste plakaterne frem til offentligheden idag, kunne du garanteret risikere at ende op med et sagsanlæg fra den vrede Ismand 😀

  Vi Unge var det store hit hos mig. Mit værelse var så en smule mere oprørsk og derfor tapetseret med Nina Hagen. Sikke noget…

 6. Uhhh, du må endelig ikke misforstå mig. Jeg havde ikke Vanilla Ice-plakater på væggene. De blev bare hevet i stykker, fordi jeg ikke kunne lide ham (nævn venligst ikke, at jeg kunne “rappe” med på hittet).

  Mine vægge var tværtimod plastret til med hårdrockere og hiphoppere (og dermed ikke Vanilla Ice)!

  Vi Unge var et tøseblad. Buuuuh.

 7. Jeg fik fat i at du rev dem i stykker, men hvis du nu havde gemt bare én af dem og så efterflg. valgte at vise dem frem til off.heden, så er jeg næsten sikker på at Vanilla Ice, aaangry over sin fortid som han er, ville komme og hive dig i ørerne 😀

  Ja jaaa, tøsetøs. Det er og var jeg, indrømmet, men du kan “rappe” i kor med den vrede ismand. Hvad er værst 😛

 8. Skal man endelig bruge penge på en koncert, kan man lige så godt bruge dem ordenligt, som f.eks. på Rolling Stones næste weekend – jeg var også blandt dem, der grinede min røv i laser over anmeldelserne af koncerten. Men, det afholder mig ikke fra at kunne lide musikken fra Ray of Light og fremefter, for god partymuzak er det 😉

 9. Hehe har en ven der var til koncerten, han havde vundet billeten på sit arbejde (TDC) og var det ikke derfor var han aldrig taget derover (han bor i Værløse).

  Magen til en gang bras af en koncert skulle man lede længe efter var hans helt uforbeholdne mening, eneste positive var at TDC gav alle drikkevarer så han kunne få en træstamme i øret 😀

 10. @Malteser: Rullestenene har heller aldrig betydet noget for mig, men jeg kan bedst forestille mig, at de passer bedre til den slags arrangementer, så der vil jeg være knap så skeptisk. Men…

  @Krølle: Selv om jeg slet ikke har så meget imod Madonna, som man måske kunne forledes til at tro (det er nærmere arrangementet og den vanvittige medie-eksponering), drister jeg mig alligevel til at sige: “Hellere en træstamme i øret end Madonnas stemme”!

Comments are closed.

Scroll to Top