Categories
In Danish

I superhus

Så er vi kommet i sommerhus. Det vil faktisk sige superhus. Sommerhuset er overordentligt lækkert med 2 gange hems, tre soveværelser, badeværelse med vaskemaskine, boblebad og sauna og et veludstyret køkken. It’s better than home, baby. Men vigtigst af alt, så er det meget lang tid siden, at jeg har oplevet en så altoverdøvende stilhed. Det kan kun blive rigtig godt.

Vejret er perfekt dårligt, så eneste mulighed er at sidde inde og terpe. Eller glo tv. Vi vælger at terpe. Selv om det er søndag. Vi hører ikke engang musik. Nå ja, og jeg har været ude at løbe.

Noget siger mig, at det her ikke holder 12 dage i træk…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “I superhus”

Kan du ikke fornøje os med nogle billeder fra kurstedet ? 🙂

Ved nu ikke om man helt kunne dø af ikke at se nyheder, måske det kunne være ganske sundt koble af en gang i mellem og dermed ikke “blive berørt” af de til tider ret kedelige* nyheder.

* kedelig som træls:-) og ikke non-action packed.

@Maltesen: Det kunne jeg nu sagtens leve uden, men nu jeg har muligheden, vælger jeg da at se det…

@Jakob: Bokaj??? Ingen billeder i denne omgang – eller måske et enkelt senere. Prøvede at smide et billede ind i indlæget, men jeg kører net over fonen, så der kom timeout hver gang jeg prøvede at poste indlægget. Desuden koster internet jo en formue hos 3. Måske jeg laver et mms-indlæg på et tidspunkt…

Ja ja, og så må vi andre spæne rundt på en pløjemark, og lave mål så øKF kan vinde igen. Hov, nu er jeg i Mexico….Vi ses engang når jeg kommer hjem.

Comments are closed.