In Danish

Sommerhus søges!

Poul og jeg skulle i hans fars sommerhus for at knokle speciale på lørdag og 12 dage frem (26. aug.-7. sep.), men hans papa har nu været så heldig at få det solgt. Og vi har været så uheldige, at han fik det solgt lige præcis nu.

Hvorom alting er, så er vores isoleringsforsøg nun på lidt gyngende grund, så hermed et opråb. Hvis du ejer et sommerhus (eller lignende) eller kender nogen, der gør det, så vil vi meget gerne leje det for billige penge. Det er vigtigere for os, at det er billigt, end at der er nogen form for luksus. Vi skal sådan set bare bruge strøm, to stole og to borde. Hvis der skulle være en seng eller to og eventuelt et køleskab og et komfur, så er vi jo nærmest helt ude på et overdrev.

Hvis det oven i købet ligger på Sjælland m/øer, så ville det være at foretrække, men andet kan også sagtens have interesse! Vi kan låne en bil, så det er nærmest kun et plus, hvis det ligger lidt afsides.

Hvis du ikke har lyst til at skrive en kommentar her, så kan du få fat på mig på rcn [snabel-a] renecnielsen.com.

UPDATE, 23. AUG 14:40: Søgning afblæst. Sommerhus fundet. Der er spa og sauna. Det er sådan ca. så langt fra Sjælland, man kan komme (Blokhus). Men som det gamle ordsprog jo altid har sagt: “Money talks, student walks”. Lørdag klokken 9.00 er der afgang fra Valby Station med “Verdens Legendariskste Bus” (det burde den virkelig hedde – og “legendariskste” burde virkelig være et ord).

  1. I kan evt tage ind på Christiansborg og spørge jer for. Der skulle efter sigende være en del jyder der ikke rigtig bruger deres huse…

  2. … og en masse nordsjællændere, der ikke bruger deres gods!

  3. ..god bus, ja

Comments are closed.

%d bloggers like this: