Categories
In Danish

Feeds

Jeg har gennem et stykke tid kørt med flere forskellige feeds. Udover de indbyggede i WordPress (RSS 0.92, RDF/RSS 1.0, RSS 2.0, Atom og RSS 2.0 af kommentarer) har jeg nemlig sendt det gennem Feedburner for at få lidt flere funktioner. Jeg har været så tilfreds med Feedburner, at jeg nu gerne vil have alle til at opdatere deres feeds. Jeg har lavet det sådan, at indlæg automagisk går gennem Feedburner, så der behøver du ikke nødvendigvis at opdatere (hvilket jo er meget godt illustreret, hvis dette indlæg tonede frem i din feedreader).

Kommentarer kan dog ikke automagisk omdirrigeres endnu (jeg har i hvert fald ikke fundet et plugin, der klarer den slags også). Derfor skal du selv lave https://renecnielsen.com/comments/feed/ om til http://feeds.feedburner.com/shevy/kommentarer.

Hvis du vil have styr på alle de feeds, som jeg egenhændigt har nællerne nede i, skal du hælde følgende feeds ind i din læser (højreklik – kopier genvej):

renecnielsen.com indlæg
renecnielsen.com kommentarer
renecnielsen.com statistik
Italiensk fodbold på Politiken
del.icio.us/shevy (links)
flickr/shevy (billeder)

Hvis du ikke ved, hvad feeds er (og hvad en feedreader er), så synes jeg du skal oprette dig en konto hos en af de mange online-udbydere af feedreaders. Jeg bruger selv Bloglines (bloglines/shevy), men der er masser af andre gode løsninger derude (ex. Attensa, Rojo, NewsGator, Google Reader eller slet og ret Firefox eller Thunderbird). Efter oprettelse kan du passende tilføje et par af mine feeds og eventuelt lidt nyheder fra DR (liste over DRs feeds) og Politiken (liste over Politikens feeds).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Feeds”

Comments are closed.