Categories
In Danish

Chat i menuen

Jeg har på forsøgsbasis indbygget en chatfunktion i menuen i højre side. Du kan se, om jeg er online, og du kan chatte med mig, hvis jeg er det.

Meebo, som har været en kær kollega på jobbet gennem et stykke tid, har i dag lanceret denne mulighed (kaldet “meebo me“), så alle besøgende her på siden nu toner frem i min meebo (online-messenger) når de kommer ind på siden. Læg venligst mærke til, at du skal blive på samme side for ikke at få et nyt alias. Du kan selv skifte alias – en gestus, der vil blive sat pris på herfra, så jeg har en idé om, hvem jeg snakker med.

Desværre virker det til, at siden er blevet ENDNU langsommere af denne tilføjelse. Det må du lige leve med, indtil de laver funktionen hurtigere, eller til jeg selv bliver træt af skidtet. Lige nu er det nyt og smart – og dermed en nødvendighed 🙂

UPDATE 03/08/06: Der er nu udkommet et meebo me plugin til WordPress til at klare implementeringen på din blog. Nu i brug her på stedet…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Chat i menuen”

Comments are closed.