Categories
In Danish

Sikke dog en glad mandag

Eller, nu er det måske nok torsdag, men ikke desto mindre. Efter årets oplevelse med Happy Mondays på Roskilde Festival var jeg sikker på, at jeg havde set det sidste til drengene. Jeg troede aldrig de ville samles igen og var glad for og stolt af, at jeg havde nået se dem live. Nu indspiller de guhjælpemig en cd. Det siger Gaffa i hvert fald

Shaun Ryder skriver en legendarisk sang om vejret i 2006. Jeg havde ikke set det komme…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

Comments are closed.