Bleeding Edge Technology

·

·

Som jeg tidligere har harceleret over, så går det hele ikke altid lige stærkt hos teleselskabet 3. Da jeg den 24. maj igen skulle have min telefon til reperation, fik jeg dem til at sende telefonen hjem til mig i stedet for at jeg skulle hente den selv. Så var jeg også fri for, at der ville gå 16 dage igen i stedet for de lovede 10.

Jeg har selvfølgelig ikke hørt fra dem siden, og de sidste par dages telefonopkald blev ikke taget af de venlige mennesker i butikken på Strøget. Jeg tog derfor derover for lidt siden for at få at vide, om telefonen var på vej. Det kunne jeg ikke få at vide, for de havde kun én søgemulighed, når de skulle søge efter den slags: Et nummer på reperationssedlen. En reperationsseddel, jeg ikke skulle bruge, fordi jeg fik telefonen sendt hjem. Hvorfor kan 3 – mobilteknologiens bannerførere – ikke lave et system, hvor man kan søge på noget så smart som telefonnummer, navn, adresse, indleveringsdato, fakturanummer, SIM-kort-nummer, IMEI-nummer eller et af de mange andre ting, der er tilknyttet enten mig eller dingenoten? Alt det havde jeg jo netop med for at give dem en chance. Meget old school!

Den venlige mand kunne dog fortælle mig, at der er en hjemmesideadresse i toppen af netop omtalte seddel, hvor jeg selv kunne tjekke status på telefonen, når jeg kom hjem. Sjovt, at jeg bare skulle kigge på den seddel, jeg lige har fortalt ham, jeg ikke har. Jeg må vel bare vente…