Bleeding Edge Technology

Som jeg tidligere har harceleret over, så går det hele ikke altid lige stærkt hos teleselskabet 3. Da jeg den 24. maj igen skulle have min telefon til reperation, fik jeg dem til at sende telefonen hjem til mig i stedet for at jeg skulle hente den selv. Så var jeg også fri for, at der ville gå 16 dage igen i stedet for de lovede 10.

Jeg har selvfølgelig ikke hørt fra dem siden, og de sidste par dages telefonopkald blev ikke taget af de venlige mennesker i butikken på Strøget. Jeg tog derfor derover for lidt siden for at få at vide, om telefonen var på vej. Det kunne jeg ikke få at vide, for de havde kun én søgemulighed, når de skulle søge efter den slags: Et nummer på reperationssedlen. En reperationsseddel, jeg ikke skulle bruge, fordi jeg fik telefonen sendt hjem. Hvorfor kan 3 – mobilteknologiens bannerførere – ikke lave et system, hvor man kan søge på noget så smart som telefonnummer, navn, adresse, indleveringsdato, fakturanummer, SIM-kort-nummer, IMEI-nummer eller et af de mange andre ting, der er tilknyttet enten mig eller dingenoten? Alt det havde jeg jo netop med for at give dem en chance. Meget old school!

Den venlige mand kunne dog fortælle mig, at der er en hjemmesideadresse i toppen af netop omtalte seddel, hvor jeg selv kunne tjekke status på telefonen, når jeg kom hjem. Sjovt, at jeg bare skulle kigge på den seddel, jeg lige har fortalt ham, jeg ikke har. Jeg må vel bare vente…

11 thoughts on “Bleeding Edge Technology”

 1. Fatter ikke du ikke har skiftet selskab endnu, magen til (undskyld udtrykket) lorte service skal man lede længe efter (håber jeg da).

 2. Og pludselig bliver jeg rigtig glad for mit teleselskab, som jeg har været kunde hos i snart 10 år. Dog har selskabet skrift navn to gange og blevet opkøbt af et andet en enkelt gang.

 3. 3G er også noget amatøragtigt pis. I begyndelsen lovede de videotelefoni, men det kunne de ikke klare alligevel, så det er stille og roligt skiftet ud med download af musik og video. Rend mig. 3G bliver snart overhalet af ti* andre og langt overlegne teknologier.

  *) Tallet er sat unaturligt højt for at understrege forfatterens pointe.

 4. @Ricco:
  Blander du ikke teknologi og selskab sammen her?
  Jeg er selv den ulykkelige ejer af en 3G-telefon (dog med TDC-abbonnement) og videotelefoni virker upåklageligt (både via 3 og TDC).

  Videotelefoni er dog ikke så anvendelig i hverdagen, medmindre man hedder Hallgrim og lige skal filme et lig i lufthavnen :p

 5. …tør næsten ikke sige det, men er ualmindeligt glad for min telefon (samme som Shevys – blot i en limited cobber version), selskab og 1GB memorycard 😉

 6. Jeg havde såmænd også været meget glad, hvis bare telefonen virkede og sms’er nåede frem med det samme. Og hvis deres service var god. Det er såmænd alt, jeg forlanger… 🙂

 7. @René: Jojo… Det er stadig meget sjovt når man har fået lidt indenbords og skal på tønden :p

Comments are closed.

Scroll to Top