Ingen www

·

·

Jeg har efterhånden forsøgt at fortælle alle på min vej, at det er ganske unødvendigt (og endnu mere ulogisk) at skrive www hver gang, man skal finde en hjemmeside. Kun nogle ganske få firmaer/personer/osv. tvinger os til den slags. Jeg har før lavet noget kodefis (i .htaccess) for at tvinge jer til at gå til renecnielsen.com i stedet for renecnielsen.com, men efterhånden som siden er blevet flyttet nogle hundrede gange har jeg droppet det. Så vigtigt er det jo heller ikke. Nu har Matt (hovedmanden bag WordPress) dog skrevet et plugin, no-www, der klarer skidtet. Hermed burde du helt automagisk blive sendt væk fra www-subdomænet. Vi takker.

Hvis du har en WordPress-blog og insisterer på at gøre det omvendt (dvs. tvinge folk til www), kan du i stedet bruge yes-www. Hvorfor det er smart, at alle går samme sted hen? Søg på din side på Google eller kig dine sidestats igennem. Derfor!

UPDATE: Nu er der også et plugin, der kan klare begge dele: WWW Redirect Plugin.


%d bloggers like this: