Teleselskabet 3 … måneder

Jeg bestilte min telefon den 15. marts. Den ville komme 10 dage senere. Jeg fik den den 30. marts. Jeg fandt ud af den 31. marts, at kortlæseren ikke virkede, hvilket er ret uhensigtsmæssigt i en telefon, der er indkøbt som erstatning for, at jeg aldrig får råd til en iPod. Den 3. april tog jeg ned i 3s butik på Strøget for at få telefonen lavet af deres mekaniker, som dog ikke var der. Desuden ville han måske ikke være i stand til at lave det. Den venlige butiksmand kunne endda fortælle mig, at jeg ikke kunne låne en anden telefon, hvis min egen blev sendt til reperation. Det ville tage 10 dage.

Dagen efter tog jeg så til Italien og da jeg kom hjem igen gik der nogle dage før jeg tog ned i butikken igen. Jeg kunne sagtens låne en telefon. En skod-telefon, men trods alt. Sådan havde det altid været. Selvfølgelig skulle man ikke undvære sin telefon i 10 dage. I dag, 16 dage senere, kunne de så fortælle mig, at telefonen var kommet tilbage fra reperation. Jeg cyklede derfor fra arbejde hjem til Vesterbro efter min reperationsseddel, og derefter tilbage til Strøget (husk venligst på at regnen siler ned i dag). Efter 10 minutter i kø fik jeg da også min telefon tilbage. Den virkede stadig ikke.

Reperatørerne havde opdateret software og justeret et eller andet. Men den virkede ikke. Derfor måtte jeg så stille mig i køen igen. Den skulle sendes ind igen. Det var ikke muligt bare at få en ny telefon. De var meget kede af det. Det var jeg også.

Det vil sige, at jeg – i bedste fald – har en fuldt funktionsdygtig telefon tre måneder efter bestilling. Det er vist ikke idéen bag deres navn. En af mit livs største fejl må være, at jeg på et tidspunkt (måske endda flere tidspunkter) har udtalt mig positivt om 3. Jeg mente det ikke. Tilgiv mig. Undskyld.

13 thoughts on “Teleselskabet 3 … måneder”

 1. Uff! Telia har jeg haft endnu flere problemer med, så dem holder jeg mig endnu længere fra.

  Jeg tor faktisk, at de bedste firmaer er low-tech-firmaerne, hvor man bare får de basale telefon-ting. Telmore, UniTel osv.

 2. Det er faktisk derfor jeg ikke har haft Telmore i flere år. For det er nu engang en god løsning 🙂

 3. Har CBB, ved godt de også er ejet af et af de store, men er nu godt tilfreds, og mht. til 3, så har jeg endnu ikke hørt noget godt eller om nogle kunder der er tilfredse.

 4. Rene, vi skal have lært dig at blive lidt mere hidsig. Du skal lære at brokke dig ordentligt, det kan vi andre Danskere da? Ja nogle har ligefrem gjort det til en livsstil. Jeg melder mig som coach, first lesson free!

 5. Glub! Skal jeg nu til at være hidsig? Indgår der også et efterfølgende kursus i at håndtere den dårlige samvittighed, der følger i kølvandet på vredesudbrud?

  Men om ikke andet: Jeg ved, at du vil være den perfekte coach 😉

 6. Jeg er nu endeligt overbevist om, at det var et indlæg, jeg ikke skulle have skrevet. Mage til degraderende reference har jeg da sjældent måttet lægge øre(r) til… 🙂

 7. Alt er relativt! Ved ethvert andet selskab, havde du med garanti fået samme oplevelse. Du er bare en af de uheldige…

  Jeg har forresten hørt meget godt om mobil reperationsstedet på Fiolstræde – det kunne du prøve næste gang…

 8. Garantrisse. De er allesammen nogle tølpere og uduelige fjolser. Vil overveje Fiolstræde-løsningen næste gang. Garantien er dog et ualmindelig vægtigt argument for at lade 3/Nokia tage sig af det 🙂

 9. Jeg er ret sikker på, at Fiolstræde gør det på garantien. Min bror betalte 50 kroner for det, men det var for at få telefonen tilbage samme dag. Ellers var det gratis… Hvordan de gør det??? Aner det ikke!

Comments are closed.

Scroll to Top