Teleselskabet 3 … måneder

·

·

Jeg bestilte min telefon den 15. marts. Den ville komme 10 dage senere. Jeg fik den den 30. marts. Jeg fandt ud af den 31. marts, at kortlæseren ikke virkede, hvilket er ret uhensigtsmæssigt i en telefon, der er indkøbt som erstatning for, at jeg aldrig får råd til en iPod. Den 3. april tog jeg ned i 3s butik på Strøget for at få telefonen lavet af deres mekaniker, som dog ikke var der. Desuden ville han måske ikke være i stand til at lave det. Den venlige butiksmand kunne endda fortælle mig, at jeg ikke kunne låne en anden telefon, hvis min egen blev sendt til reperation. Det ville tage 10 dage.

Dagen efter tog jeg så til Italien og da jeg kom hjem igen gik der nogle dage før jeg tog ned i butikken igen. Jeg kunne sagtens låne en telefon. En skod-telefon, men trods alt. Sådan havde det altid været. Selvfølgelig skulle man ikke undvære sin telefon i 10 dage. I dag, 16 dage senere, kunne de så fortælle mig, at telefonen var kommet tilbage fra reperation. Jeg cyklede derfor fra arbejde hjem til Vesterbro efter min reperationsseddel, og derefter tilbage til Strøget (husk venligst på at regnen siler ned i dag). Efter 10 minutter i kø fik jeg da også min telefon tilbage. Den virkede stadig ikke.

Reperatørerne havde opdateret software og justeret et eller andet. Men den virkede ikke. Derfor måtte jeg så stille mig i køen igen. Den skulle sendes ind igen. Det var ikke muligt bare at få en ny telefon. De var meget kede af det. Det var jeg også.

Det vil sige, at jeg – i bedste fald – har en fuldt funktionsdygtig telefon tre måneder efter bestilling. Det er vist ikke idéen bag deres navn. En af mit livs største fejl må være, at jeg på et tidspunkt (måske endda flere tidspunkter) har udtalt mig positivt om 3. Jeg mente det ikke. Tilgiv mig. Undskyld.