WordPress 2.0.3 på dansk

WordPress 2.0.3 er nu også ude på dansk (den engelske version blev udgivet tidligere på dagen). Hent den danske version her. Der er mest af alt tale om en omgang bug-rettelser, men hent skidtet alligevel. Sikkerheden er nu i top. Opgradering er det nemmeste i verden:

 1. Hent WordPress 2.0.3 på dansk
 2. Overskriv de gamle filer på serveren
 3. Gå til administrationspanelet (Instrumentbrættet). Du vil nu blive ført gennem opdatering af din database. Det tager op til flere sekunder 😉

Det var det. Fejl eller dårlige oversættelser kan kommenteres her i indlægget. Tak.

5 thoughts on “WordPress 2.0.3 på dansk”

 1. Også en lille taknemmlig mail herfra for dit arbejde med WP…du gør det usædvanligt nemt for os andre.

 2. Jeg ville hente den, men kan simpelthen ikke klare et dansk admin interface. Jeg ville dø. 🙂 Ved ikke hvorfor, men prøvede et engang. Det gik mig på nerverne! Jeg holder mig til at oversætte temaerne alene, så jeg kan beholde mit engelsk admin interface. 🙂

 3. @Halina: Selv tak 🙂

  @Peter: NP

  @Maltesen: Serverproblemer…

  @Morten: Hehe. Det er sandelig ikke for at gå nogen på nerverne, så jeg sætter lige et mortenbrunbjerg_noaccess-filter op. Tænk hvis du ved en fejl skulle komme til at hente det på et tidspunkt 😉

Comments are closed.

Scroll to Top