An Inconvenient Truth

Med et hurtigt kig på overskriften har den skarpsindige angelsaksiskkyndige og Greenpeace-elskende læser allerede indset, at Al Gores navn vil dukke op i dette indlæg. Men det er dog kun sporadisk, for jeg vil i stedet vise, hvorfor Villy Søvndal er alle humoristers fader (jojo, den er god nok). Endda pakket pænt ind i alle de rigtige holdninger. Villy, du er elsket:

Når Anders Fogh Rasmussen besøger George W. Bush den 9. juni vil jeg bede Fogh tage endnu et brev med til Bush – sammen med et eksemplar af tidligere vicepræsident Al Gores nye bog om den globale opvarmning. Eller filmen, hvis den kan skaffes. Bogen – “An inconvenient truth. The planetary emergency of global warming and what we can do about it” – findes nemlig også som film, hvilket øger chancen for at den nuværende amerikanske præsident også vil kunne få et udbytte. Måske kan de se filmen sammen, mens de ligger på gulvet og spiser pizza, Anders Fogh og George W. Bush (SF)

Hvor er det smukt. Bartender, doubble that inconvenient truth!

Scroll to Top