Categories
In Danish

Spam-slet

Jeg har lige slettet spam-kommentarer og er bange for, at der røg en fin kommentar med. Efter at have trykket på “slet alle” så jeg ud af øjenkrogen en kommentar, hvori der stod noget med “forskel på” og eventuelt også “England”. Fyr den af igen, hvis du har skrevet sådan en fætter. Ellers kan jeg hermed byde velkommen til dansk spam for første gang.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Spam-slet”

Comments are closed.