Smukificering af WP-administrationsdelen

Jeg bliver lige lidt ved de mere nørdede dele af mine indlæg, for Shuttle er gået i luften. Shuttle er et project, der går ud på gøre administrationsdelen i WordPress pænere. Det er mildest talt tiltrængt, men de gør det nu også godt, drengene bag. Det er meningen, at det hele skal implementeres i WordPress hurtigst muligt som standard. Det vil sige, at det ikke udkommer som plugin a la Tiger. Designet er stadig holdt i blåt, og så har de smidt en række flotte ikoner ind fra famfamfam. WordPress er verdens fedeste blog-system!


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Smukificering af WP-administrationsdelen”

  1. Maltesen avatar

    Gid det også vil smitte af på wordpress.com…

  2. René avatar

    Det vil det helt sikkert. Og sikkert også før vi andre. WordPress.com bliver brugt som lidt af et WordPress-laboratorie, så I får sikkert et par børnesygdomme med oven i købet 😉