In Danish

Smukificering af WP-administrationsdelen

Jeg bliver lige lidt ved de mere nørdede dele af mine indlæg, for Shuttle er gået i luften. Shuttle er et project, der går ud på gøre administrationsdelen i WordPress pænere. Det er mildest talt tiltrængt, men de gør det nu også godt, drengene bag. Det er meningen, at det hele skal implementeres i WordPress hurtigst muligt som standard. Det vil sige, at det ikke udkommer som plugin a la Tiger. Designet er stadig holdt i blåt, og så har de smidt en række flotte ikoner ind fra famfamfam. WordPress er verdens fedeste blog-system!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Gid det også vil smitte af på wordpress.com…

  2. Det vil det helt sikkert. Og sikkert også før vi andre. WordPress.com bliver brugt som lidt af et WordPress-laboratorie, så I får sikkert et par børnesygdomme med oven i købet 😉

Comments are closed.

%d bloggers like this: