Categories
In Danish

Smukificering af WP-administrationsdelen

Jeg bliver lige lidt ved de mere nørdede dele af mine indlæg, for Shuttle er gået i luften. Shuttle er et project, der går ud på gøre administrationsdelen i WordPress pænere. Det er mildest talt tiltrængt, men de gør det nu også godt, drengene bag. Det er meningen, at det hele skal implementeres i WordPress hurtigst muligt som standard. Det vil sige, at det ikke udkommer som plugin a la Tiger. Designet er stadig holdt i blåt, og så har de smidt en række flotte ikoner ind fra famfamfam. WordPress er verdens fedeste blog-system!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Smukificering af WP-administrationsdelen”

Det vil det helt sikkert. Og sikkert også før vi andre. WordPress.com bliver brugt som lidt af et WordPress-laboratorie, så I får sikkert et par børnesygdomme med oven i købet 😉

Comments are closed.