Blog fra Word

·

·

I den næste udgave af Microsoft Word bliver det muligt at blogge direkte fra Word. Helt uden at deres Word-formattering knækker halsen på din side. Det siger de i hvert fald selv. De understøtter selvfølgelig deres egne blog-systemer, men også Blogger og – vigtigst af alt – også metaWeblog API, som kan bruges med WordPress. Det kan Blogger API for så vidt også, men jeg bruger selv altid metaWeblog API, når jeg leger med diverse blogudgivelsesværktøjer som Ecto, Flock og Performancing. Hvis de virkelig formår at lave noget ordentlig HTML i Word bliver det ret revolutionerende. Det giver bloggeren alle de værktøjer, vi kender fra Word, hvilket kun kan gøre skriveprocessen nemmere og mere overskuelig. Og ALT for mange bloggere kunne godt bruge stavekontrol/autokorrektur/osv. under skrivningen. Indtil Word 2007 ligger på din computer, kan du i stedet kigge forbi Orangoo – det er bedre end ingenting!


%d bloggers like this: