Categories
In Danish

Google Trends

Google Trends - WordPress Google har lanceret tjenesten Trends, som giver et billede af en bestemt søgnings popularitet over tid. Som ovenstående graf viser, så kan det være med til at give et godt billede af en tings popularitet – her illustreret af antal søgninger på “wordpress”. Endnu smartere er det, at de indsætter artikler fra forskellige højdepunkter på en graf og viser hvilke regioner, der søger mest på et emne. For artikler er “cartoons” selvfølgelig et godt bud, mens det lader til, at tyrkere er helt vilde med at søge efter “satan” (!??!). Satans smart!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Google Trends”

Comments are closed.