Google Trends

Google Trends - WordPress Google har lanceret tjenesten Trends, som giver et billede af en bestemt søgnings popularitet over tid. Som ovenstående graf viser, så kan det være med til at give et godt billede af en tings popularitet – her illustreret af antal søgninger på “wordpress”. Endnu smartere er det, at de indsætter artikler fra forskellige højdepunkter på en graf og viser hvilke regioner, der søger mest på et emne. For artikler er “cartoons” selvfølgelig et godt bud, mens det lader til, at tyrkere er helt vilde med at søge efter “satan” (!??!). Satans smart!


Posted

in

by

Comments

4 responses to “Google Trends”

 1. Morten avatar

  Wow. Fedt. Sjovt at lede efter trends. 🙂 Tak for tippet.

 2. René avatar

  No problem, matie.

 3. jakob avatar

  Hey hey

  Hvad med et lille plugin der fanger Googles trend til WordPress, linker op mod keywords.

  rgds

  http://boyer-draeby.dk

 4. René avatar

  Jeg tror ikke jeg forstår, hvad du mener?