Categories
In Danish

Lige lovlig live

I morgen skal vi igen allesammen høre en omgang action packed P1. Eller … vi skal høre P1. Programmet “Lige lovligt” har i morgen besøg af forstander på Pension Skejby Hans Jørgen Tholstrup og sociolog Linda Kjær Minke. De skal tale om udtyndingsprincippet og alt det der, jeg flere gange har kedet jer med. Programmet er 45 minutter langt og starter klokken 14:45. For de af jer, der ikke har mulighed for at høre det live, bliver det genudsendt lørdag klokken 10:15, det kan streames fra deres hjemmeside og hentes via podcast. Der er ingen undskyldning!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.