Categories
In Danish

Mission: Lav aldrig en 3’er

En gedigen tant & fjas-weekend med Frederiksberg Have-hygge, café-hygge, indisk mad-hygge, øl-hygge, fodbold-hygge, søerne-hygge og Tivoli-hygge blev i aftes rundet af med Mission: Impossible III. Mit mobiltelefonselskab 3 havde lejet actionbragenes biograf, Imperial, for at glæde kunderne. Det var jo mægtig pænt gjort. Der var da også tale om en ganske habil action-brøler, men jeg har det med at være meget lidt imponeret over den slags. Men den var sikkert fint lavet med special effects og alt det der. Vi fik gratis popcorn og cola…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

8 replies on “Mission: Lav aldrig en 3’er”

He he – jeg havde godt nok hørt, at den skulle være dårlig 😉

Som sagt, så synes jeg også, at det var en ganske hæderlig action-swinger, så hvis man gerne vil have noget action på drengen, så er filmen helt sikkert en fin fritidsbeskæftigelse. Desværre skal vi op i Matrix-klassen før jeg bliver virkelig imponeret.

Hvis man ikke må lave en treer, hvor mange må man så lave? Den slags hører ens eget valg til. Man bør derimod sige fra overfor de arrangerede to som bliver til uheldige tre. Derfor skal man lade være med, at kombinere hævede ølglas og lav cigarføring med horoskoper fordi det er afslørende i forhold til iscenesættelsen og det planlagte set up. Man skal heller ikke modtage chokolade fra muldvarp a/s.

@Antispin: Gider du ikke snart stoppe med at spamme mine kommentartråde med dit kryptiske nonsens? Kommenter endelig løs, det er meget spændende at diskutere med dig, men de kommentarer, hvor du bare spammer for at spamme, er forholdsvis irriterende.

@Maltesen: Hørt! 🙂

@Antispin: Jeg plejer nu også at kombinere hævede ølglas med høj cigarføring 😉

Comments are closed.