Mission: Lav aldrig en 3’er

En gedigen tant & fjas-weekend med Frederiksberg Have-hygge, café-hygge, indisk mad-hygge, øl-hygge, fodbold-hygge, søerne-hygge og Tivoli-hygge blev i aftes rundet af med Mission: Impossible III. Mit mobiltelefonselskab 3 havde lejet actionbragenes biograf, Imperial, for at glæde kunderne. Det var jo mægtig pænt gjort. Der var da også tale om en ganske habil action-brøler, men jeg har det med at være meget lidt imponeret over den slags. Men den var sikkert fint lavet med special effects og alt det der. Vi fik gratis popcorn og cola…


Posted

in

by

Comments

8 responses to “Mission: Lav aldrig en 3’er”

 1. Flemming avatar
  Flemming

  He he – jeg havde godt nok hørt, at den skulle være dårlig 😉

 2. René avatar

  Dårlig er jo et stærkt ord, menøhh…

 3. Maltesen avatar

  Så jeg til den halvdel, der synes den var ganske fed – set i forlængelse af de to andre samme aften 🙂

 4. René avatar

  Som sagt, så synes jeg også, at det var en ganske hæderlig action-swinger, så hvis man gerne vil have noget action på drengen, så er filmen helt sikkert en fin fritidsbeskæftigelse. Desværre skal vi op i Matrix-klassen før jeg bliver virkelig imponeret.

 5. Anonym avatar
  Anonym

  Hvis man ikke må lave en treer, hvor mange må man så lave? Den slags hører ens eget valg til. Man bør derimod sige fra overfor de arrangerede to som bliver til uheldige tre. Derfor skal man lade være med, at kombinere hævede ølglas og lav cigarføring med horoskoper fordi det er afslørende i forhold til iscenesættelsen og det planlagte set up. Man skal heller ikke modtage chokolade fra muldvarp a/s.

 6. Maltesen avatar

  Nu er der ikke noget over og ved siden af Matrix, så det bliver lidt svært anyway 😉

 7. René avatar

  @Antispin: Gider du ikke snart stoppe med at spamme mine kommentartråde med dit kryptiske nonsens? Kommenter endelig løs, det er meget spændende at diskutere med dig, men de kommentarer, hvor du bare spammer for at spamme, er forholdsvis irriterende.

  @Maltesen: Hørt! 🙂

 8. Flemming avatar
  Flemming

  @Antispin: Jeg plejer nu også at kombinere hævede ølglas med høj cigarføring 😉