Categories
In Danish

Muisik

En af de nyere spændende ting ude på det dersens net er Muiso. Det er en tjeneste, der kobler nogle af idéerne fra Pandora sammen med social software. Man downloader et lille program, som sender informationer om musiklytning til Muiso-siden, hvor man har sin egen profil (se evt. min). Desuden gemmer programmet sig også i baggrunden og popper op med lidt info når et nyt nummer starter. Det virker sammen med iTunes, Windows Media Player, Winamp, napster, Pandora & Y!Music. Det mest spændende er dog social software-delen. Man kan selv tilføje informationer om numre, kunstnere osv. lige som på andre Wikis (udenforstående/uforstående kan kigge på Wikipedia, som er den klart største af slagsen – og snart din nye bedste ven). Det skulle gerne betyde, at vi snart har en meget stor samling af musikviden lige ved hånden, når vi afspiller musik vha. et af de nævnte programmer. Det kan vi godt li’. Nå ja, den bedste måde at overtale på: Det er gratis 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.