Ledig studentertjans i Udenrigsministeriet

·

·

Den er god nok. Du kan blive studentermedhjælper i Udenrigsministeriet, hvis du har lyst (og har diverse ret væsentlige kompetencer). Jeg er på vej til at stoppe i DCCD og faktisk kører de med en politik, hvor de ansætter nye når gamle holder op. Det skulle efter sigende skabe bedre muligheder for at opretholde de samme funktioner. Jeg tror på det 🙂 Du bør se det fulde jobopslag, men her er nogle af de væsentligste ting:

  • Du skal være studerende med mindst et år tilbage
  • Du skal kende til det dersens IT
  • Meget, helst
  • Du skal også helst synes at udviklingsbistand er fedt
  • Der mistede vi størstedelen af alle nørder
  • Du skal have ca. 10 timer på hånden hver uge
  • Du er en ørn til engelsk (agtigt)

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂