102 bands på programmet

·

·

… og gigantisk overtræk på kontoen efter en yderst ekstravagant tur til Italien. Roskilde Festival har efterhånden fået ikke mindre end 102 bands på plads til 2006-udgaven af festivalen. Vigtigst af alt (og måske årets oplevelse for mig, hvis jeg får tiltusket mig en billet på en måde) er selveste Happy Mondays nu også bekræftet. Jeg troede ikke jeg nogensinde ville få muligheden for at se de gamle Manc Lads samlet, men sørme om ikke det sker. Happy Mondays‘ selviscenesættende frontmand Shaun Ryder udtalte engang om deres band, at de blot var “a group of lads who liked making music, and smoking lots of ganja, that’s all. Something to do”. Andre uforglemmelige hitliners er “The chicks are always attracted to me enormous charisma” og “Shit, is this mine? Did I puke on myself?” Jeg vil finde råd til at komme med. Måske jeg skulle lave en donationsknap et sted her på siden. På den måde burde jeg da kunne skrabe en krone eller halvanden ind. Så mangler jeg kun 1348,50… UPDATE: Så er den i vinkel. Støt mig. Jeg tager også kreditkort 🙂 UPDATE II: Der var jo altså tale om 102 nye bands. De er i alt oppe på 167


%d bloggers like this: