Derby della Madonnina

Derby della Madonnina Derby della Madonnina, Billede uploadet af shevy.

Gæsteindlæg ved il tifoso rossonero, Flemming “6” Nielsen: Så er vi kommet på plads til Derbyet over dem alle. Milan – Inter. Vi har fået pladser på Curva Nord, over Inters tilhængere, vel at mærke de mest højredrejede af dem. Så der skal nok blive lejlighed til at kaste med et eller andet godt fra grønthandleren…. Heldigvis har vi udsigten til Sydkurvens tifo… Forza MILAN!

11 thoughts on “Derby della Madonnina”

  1. Nyd det drenge!!! nyd det!! 🙂 og iøvrigt – ikke noget med at smide colaflasker efter den type Inter fans…det er ikke sikkert de har nogen form for humor når de nu ikke har nogen smag med hensyn til fodboldklub!!!

  2. Det er naar jeg laver indlaeggene via Flickr! De saetter noget kode ind, som clasher lidt med mit design, men jeg aner ikke lige, om det er noget, jeg kan lave om. Jeg goer det i hvert fald naeppe 🙂

  3. På turen til Italien brugte jeg at sende MMS som “upload to Flickr and blog by email”. Det betød, at jeg kunne lave et billedindlæg (som jeg synes er fedt når man ferie-beretter) samtidig med at billedet blev kylet op på Flickr med det samme. Det synes jeg er rasende smart. Desuden er jeg ikke så god ven med WordPress’ indbyggede “blog by email”, så mine inkompetencer fordrede desuden Flickr-modellen 🙂

  4. Det er smart. Men jeg fatter ikke, hvad du snakker om. Så jeg må kræve en demonstration en dag over noget øl…

Comments are closed.

Scroll to Top