Categories
In Danish

Derby della Madonnina

Derby della Madonnina Derby della Madonnina, Billede uploadet af shevy.

Gæsteindlæg ved il tifoso rossonero, Flemming “6” Nielsen: Så er vi kommet på plads til Derbyet over dem alle. Milan – Inter. Vi har fået pladser på Curva Nord, over Inters tilhængere, vel at mærke de mest højredrejede af dem. Så der skal nok blive lejlighed til at kaste med et eller andet godt fra grønthandleren…. Heldigvis har vi udsigten til Sydkurvens tifo… Forza MILAN!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

11 replies on “Derby della Madonnina”

Nyd det drenge!!! nyd det!! 🙂 og iøvrigt – ikke noget med at smide colaflasker efter den type Inter fans…det er ikke sikkert de har nogen form for humor når de nu ikke har nogen smag med hensyn til fodboldklub!!!

Det er naar jeg laver indlaeggene via Flickr! De saetter noget kode ind, som clasher lidt med mit design, men jeg aner ikke lige, om det er noget, jeg kan lave om. Jeg goer det i hvert fald naeppe 🙂

På turen til Italien brugte jeg at sende MMS som “upload to Flickr and blog by email”. Det betød, at jeg kunne lave et billedindlæg (som jeg synes er fedt når man ferie-beretter) samtidig med at billedet blev kylet op på Flickr med det samme. Det synes jeg er rasende smart. Desuden er jeg ikke så god ven med WordPress’ indbyggede “blog by email”, så mine inkompetencer fordrede desuden Flickr-modellen 🙂

Comments are closed.