Derby della Madonnina

Derby della Madonnina Derby della Madonnina, Billede uploadet af shevy.

Gæsteindlæg ved il tifoso rossonero, Flemming “6” Nielsen: Så er vi kommet på plads til Derbyet over dem alle. Milan – Inter. Vi har fået pladser på Curva Nord, over Inters tilhængere, vel at mærke de mest højredrejede af dem. Så der skal nok blive lejlighed til at kaste med et eller andet godt fra grønthandleren…. Heldigvis har vi udsigten til Sydkurvens tifo… Forza MILAN!


Posted

in

by

Comments

11 responses to “Derby della Madonnina”

 1. Jeppe avatar
  Jeppe

  Nyd det drenge!!! nyd det!! 🙂 og iøvrigt – ikke noget med at smide colaflasker efter den type Inter fans…det er ikke sikkert de har nogen form for humor når de nu ikke har nogen smag med hensyn til fodboldklub!!!

 2. René avatar

  Nu er vi gået ned i Curva Sud, så nu smider vi kun sange. Hvor er det fedt… 🙂

 3. Maltesen avatar

  Hvorfor i alverden bliver tekstboksen så lang lige for tiden?

 4. René avatar

  Det er naar jeg laver indlaeggene via Flickr! De saetter noget kode ind, som clasher lidt med mit design, men jeg aner ikke lige, om det er noget, jeg kan lave om. Jeg goer det i hvert fald naeppe 🙂

 5. Maltesen avatar

  Virker OK nu. Forsat god ferie 🙂

 6. Jonas avatar

  Hvordan s…. skriver man indlæg gennem Flickr? Og hvorfor er det smart?

 7. René avatar

  På turen til Italien brugte jeg at sende MMS som “upload to Flickr and blog by email”. Det betød, at jeg kunne lave et billedindlæg (som jeg synes er fedt når man ferie-beretter) samtidig med at billedet blev kylet op på Flickr med det samme. Det synes jeg er rasende smart. Desuden er jeg ikke så god ven med WordPress’ indbyggede “blog by email”, så mine inkompetencer fordrede desuden Flickr-modellen 🙂

 8. Jonas avatar

  Det er smart. Men jeg fatter ikke, hvad du snakker om. Så jeg må kræve en demonstration en dag over noget øl…

 9. René avatar

  Jeg demonstrerer hvis du henter øl 🙂

 10. psj avatar

  Fedt….

 11. René avatar

  Jep…

  Det blver også fedt for dig, når du skal se dem i finalen 🙂