Temadag med Justitsministeriet

På fredag er der temadag med Justitsministeriet. Der er planlagt “sunde aktiviteter” i løbet af dagen. Man kunne prioritere mellem syv forskellige aktiviteter. Jeg var så heldig, at jeg skal underholdes af min 3. prioritet:

Vandretur i Teglstrup Hegn og Hellebæk Skov Tag med på en hyggelig og spændende vandring i skoven med det særprægede terræn, der er kendetegnet af sydøst-nordvest orienterede, parallelt løbende bakker med mellemliggende, smalle moser eller søfyldte lavninger. Hør fuglenes kvidren, mød skovens dyr og nyd den friske luft, samtidig med at naturvejleder Bjarne Eduard vil fortælle jer lidt om skoven.

Ahem… Selv om beskrivelsen er helt på højde med rødvinsetiketters ordflomme, er der vist ikke tale om noget, jeg normalt ville have begivet mig ud i. Men det er vist hele pointen bag. Ville nu bare så gerne have spillet golf eller dyrket Tai Chi i stedet…

3 thoughts on “Temadag med Justitsministeriet”

  1. Hehe, Bjarne Etwart er skovloeber!! Saa skal du nok faa roeven med dig, hvis ikke du skal blive vaek derude 🙂

  2. Haha, Jakob. Hvor gemmer du din gode ven Finn?

    Jeg er nu ret overbevist om, at jeg ikke er den langsomste i flokken. Har lige gennemgået listen med de andre vandrere. Jeg er vist lidt af en grønskolling i det selskab. Ja, nærmest også en spirrevip.

    Desuden er det da altid noget, at Herr Etwart ikke er enspænder. Du ved … “en spæner” … så kunne jeg givetvis ikke følge med.

    Jeg går herefter under navnet Finn.

Comments are closed.

Scroll to Top