Categories
In Danish

Selvforståelsesrevision

Som udgangspunkt for vores tur lå backpackerlivet. Det skrabede budget og den tilnærmelsesvis usle levestil. I nat boede vi på firestjernet hotel. Et andet faktum er, at vi begge er udstyret med sorte kufferter med hjul denne gang, så vores selvforståelse har nødvendigvis fået sig et løft i retningen af rendyrket extravaganza. Morgenbuffeten fik dog den store backpacker-overhaling!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.