Asiater og Tyksakis på tur

Asiater og Tyksakis på tur Asiater og Tyksakis på tur, Billede uploadet af shevy.

Vi er ikke de eneste, der har haft nogle hårde dage. De fire venlige asiater, som vi deler kupe med fra Venedig til Milano, sover også sødt. Flemming er nok træt fordi han har fået pollenallergi – eller det vi på italiensk kalder polio. Folk har mærkeligt nok utrolig ondt af ham 😉 Kun undertegnede holder sig vågen. Hvorfor? Jeg er skam seriøs og faglig alt det der og læser om behandling af narkomaner i det danske fængselssystem. Gid jeg var folkeskolelærer eller asiat på tur…

1 thought on “Asiater og Tyksakis på tur”

  1. Hvis min pc var et fængsel ville jeg smide alle stofmisbrugere ud. Sådan er der så meget, paradoksalt nok. Man skal jo bare vide hvilken verden udsagnet kommer fra. Jeg ville også frigive de tre mordere fra Cypern, i modsætning til Lene Espersen, som alt for ofte udtaler sig på den forkerte side af det hun er valgt til. Jeg håber snart hun bliver fjernet fra sin ministerpost. Vi må og skal kun have en virkelighed, nemlig den rette.

Comments are closed.

Scroll to Top