In Danish

Lokale skikke smager elendigt

Lokale skikke smager elendigt Lokale skikke smager elendigt, Billede uploadet af shevy.

Det er ikke nogen pæn drink, og den smager desværre endnu værre. Skik følge eller land fly, sagde min mor engang (eller også var det en eller anden tosse i en brandert), og det hænger ved (desuden skal vi jo betale for det, og vi vil jo ikke fyre for fuglene i et glashus … eller det der). De lokale i Padova drikker skidtet, og så gør vi selvfølgelig også. Salute!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. ha ha ha et fantastisk billede af flemming – hvor træt kan man lige se ud ??? 🙂

  2. Så træt! 😉

    Til hans forsvar skal det dog siges, at jeg ikke var kønnere, når jeg drak det klamme stads.

  3. Det tror jeg gerne!! 🙂

  4. Hvad fanden er det for noget i drikker??? Ser da ikke for kønt ud…

  5. Jeg skal ikke kunne sige det. Vi spurgte og fik et svar, men af uransagelige årsager var det på italiensk 😉

    Der var i hvert fald hvidvin i…

  6. Det er noget, der hedder Aperol. Yrkkk

Comments are closed.

%d bloggers like this: