Ydelsende

Jeg har forsøgt mig lidt med Performancing Metrics. Lige som Google Analytics, som jeg installerede midt i november, er det et statistikværktøj, der giver et overblik over trafikken på siden. Førstnævnte er skræddersyet til blogs og har alt hvad en hjemmeside som min skal bruge. Googles er fyldt med lækkerhed og funktioner. Desværre nærmest for mange funktioner, da det mere er møntet på virksomheder. Det er performancing for så vidt også – men til virksomhedsblogs. Jeg tror, at jeg kører med begge dele lidt, og så må vi se om jeg husker at skrive lidt om erfaringerne senere. Men det gør jeg jo nok ikke, men umiddelbart synes jeg ideologisk bedst om Performancing. Jeg er med andre ord ret overbevist om, at jeg går over til Performancing så snart der er samlet tilstrækkelig med data ind. Det er selvfølgelig det nemmeste i verden at bruge det i en WordPress-blog. Performancing laver koden og fortæller hvor du skal sætte den ind i dine temafiler. Hvis du helst ikke vil rode med dem (og hvorfor skulle man dog det), så blev der i dag udgivet et plugin til at klare skidtet for dig. Det hedder, sjovt nok, Performancing Metrics WordPress Plugin. Brug det. God statistiklyst. Eller det der med grafer.

2 thoughts on “Ydelsende”

  1. What den fuck?! Har du fået Google Analytics allerede i november? Jeg skrev mig op til det for længe siden og har endnu ikke hørt et motherfucking kvæk!

Comments are closed.

Scroll to Top