Små pakker

Nogle gange har jeg lidt svært ved at gennemskue om en forsendelse er et brev eller en pakke. Nogle gange er store breve eksempelvis ikke breve, men små pakker. I øjeblikket er der en pakke på vej til mig, som jeg kan følge via Track & Trace. Det er jo meget fedt. Jeg blev dog en kende overrasket, da jeg så hvor lidt pakken vejer – jeg troede ikke engang, at breve kunne være så små. Vægten er selvfølgelig inklusive emballage, så jeg er egentlig ret imponeret over, at der er plads til en stregkode… Track & Trace

12 thoughts on “Små pakker”

 1. NU skriver du “jeg troede ikke engang, at breve kunne være så små”, men ifølge post.dk må et standard brev max. veje 50 gram, dvs. hele 10 gram mindre end din pakke. Så det er vist meget normalt at breve vejer så lidt :o)

 2. Nå ja ja, lidt ekstra gods skal der jo til for at gøre argumentet lettere forståeligt 🙂

  Men det er altså stadig en umanerligt lille pakke…

 3. Hvad pakken rummer er vel dybest set det eneste der tæller – hvis det er en diamant på 0,01 kg er det jo egentlig okay – og faktisk er ret stor pakke.

 4. Det tør jeg godt garantere, at det ikke er. Med mindre HS Data i Rønne har fattet utrolig stor sympati for mig, fordi jeg har brændt nogle hundrede kroner af i deres webshop. Een tvivler 🙂

 5. Jeg tror konsekvent på, at mine pakker indeholder diamanter. Glæder mig meget til at hente den 1 kilos fætter som Gyldendal har sendt mig i denne uge!

 6. Har lige fået besked her til aften, at min pakke nu er på vej. I morgen tidlig vil jeg kunne få samme billede som dig 🙂

 7. Jeg gik hen og blev meget glad for Track & Trace, for min post syntes heller ikke denne gang, at jeg skulle vide, at han var her – eller at han havde været her. Ingen ringen på dør og ingen seddel i postkassen, så jeg måtte selv tigge om pakken på posthuset.

  Mangler dog stadig selve telefonen, og det er trods alt noget sjovere at have den end et memory card til den 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top