Categories
In Danish

WordPress 2.0.2

Der er udkommet en ny udgave af WordPress. Den nyeste version hedder derfor 2.0.2 og kan selvfølgelig hentes på mange sprog. Vigtigst for de fleste, der læser denne blog, er nok, at den fås på engelsk på den officielle side og på dansk her på stedet. WordPress 2.0.2 på engelsk (zip) WordPress 2.0.2 på dansk (zip) Som altid er opdatering pinligt simpelt:

  1. Hent filen
  2. Overskiv dine gamle filer på serveren med de nye
  3. Gå til www.ditdomæne.dk/wp-admin/upgrade.php

Held og lykke med det!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “WordPress 2.0.2”

Sikkerhed. Du er interesseret i at opdatere. Tør man eventuelt indflette et lille “basta!”?

Det tager et sted mellem et og tre minutter, så få da lige fingeren ud.

Comments are closed.