Categories
In Danish

Jeg er vist metroseksuel

Ovre hos Pub Sociology skriver Tina om skriveproduktivitet. Hun kommer frem til det resultat, at mænd har langt nemmere ved bare at skrive løs på deres akademiske tekster end kvinder. Hun skriver endda: “There just seems to be much more of a calmnesss among my men friends”. Behøver jeg at sige ret meget mere, end at jeg burde skrive lige nu, men i stedet surfer rundt på såkaldt (af mig selv, selvfølgelig) “relevante blogs”? Mener hun med andre ord at jeg er en tøs? At jeg har en kvindes skrivemotivation og skrivestil? Om ikke andet, så skriver hun også: “Needless to say, making sandwiches and reading email are not really good ways to be productive. Blogging, however, now that’s another story”. Jeg har alligevel en forholdsvis god samvittighed nu. Tror jeg. Lissom.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Jeg er vist metroseksuel”

Comments are closed.