Bogmeteropdatering

Det måtte jo komme på et tidspunkt. Jeg har fundet “Mit århundrede” igen, så nu skal den tygges færdig. Det er en fremragende bog, så det er jættefint, at jeg fandt den bag nogle langt kedeligere bøger på reolen. Jeg vil først læse andet bind af “Don Quixote” til sommer, for det er en sommerbog om nogen. I stedet for den har jeg tilføjet et par fagbøger. Jeg regner egentlig ikke med at få læst det hele af nogen af dem, for jeg vælger nok kun at læse det, der er relevant for mig. Mere spændende er det altså heller ikke. I løbet af kort tid bliver “Da Vinci Mysteriet” nok også tilføjet. Min mor har haft den lånt siden jeg fik den, men hun kommer forbi i denne weekend, så hvis hendes hukommelse er svagt bedre end min (det ved jeg alt for godt, at den er!), så har hun den med til mig. Og så skal jeg altså have den læst. Det er jo ved at være pinligt ikke at have læst den. Det kan vel heller ikke tage så lang tid at komme gennem den?

5 thoughts on “Bogmeteropdatering”

 1. Hvordan i alverden har du kunnet “glemme” at læse “Da Vinci Mysteriet”?

  For en god ordens skyld bør du starte med at læse “Engle og Dæmoner”, som faktisk foregår før “Da Vinci Mystriet”, da der er referencer i bogen, som er noget nemmere at forstå, hvis du læser dem i den rigtige rækkefølge…

 2. Jamen det vil jeg da så overveje.

  Som den gode søn jeg er, lånte jeg bogen til min mor, allerede før jeg selv havde læst den. Det har så betydet, at jeg først kan komme til at læse den nu. Men altså, hvis der kunne gå 400 år før jeg læste alle tiders største roman, Don Quixote, så er det nok også ok, at der går et års tid eller lignende før jeg læser Da Vinci 🙂

 3. Hmmm. Jeg kunne ikke vente længere, så “Engle og Dæmoner” må vente til en anden god gang. Jeg har mindst 10 bøger til at ligge, som jeg gerne vil læse meget snart, så nu skal DVM overstås hurtigst muligt, så jeg kan tilslutte mig koret, der kan prale af at have læst den.

  Regner med at afslutte den i weekenden.

 4. Tror godt jeg kan klare mig uden at læse mere Dan Brown – han er vel igang med at lave et omfattende Robert Langdon franchise.

  DVM er nu en meget interessant omgang semi-fiktion, syntes den udbreder en meget interessant viden til en bredere befolkning, som ellers har været forbeholdt super-nørder. Til min fødselsdag fik jeg “The Holy Blood and The Holy Grail”, der har været en voldsom inspirationsklide for DVM – skal se at komme igang med den.

 5. Ja, den var slet ikke tosset. Som det aldrig tilfredse skarn jeg er, føler jeg mig dog lidt skuffet. Jeg forventede en god bog og fik det, men alligevel er der et eller andet, der ikke lever op til forventningerne. Men den umættelige hype, der er om denne bog, kan på den anden side nok ikke efterleves af nogen bog gennem historien.

  Men nu: Erlend Loe. DET glæder jeg mig til 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top