Categories
In Danish

Tag den … tilbage

Skræmmende nyt på sådan en helt almindelig lørdag: Take That samles igen. Den af dem, der hedder Jason, udtaler:

It might be bobbins, it might be a pile of crap. But we’re going to give it a go.

Jeg føler mig faktisk ret sikkker på, at det bliver en kæmpestor dynge lort. Så det skal nok vise sig at blive en stor succes. Heldigvis gider Robbie ikke, så det er stadig ok at have en kende respekt for ham.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.