Categories
In Danish

C’etait un Rendezvous

Via Crooked Timber er jeg blevet gjort opmærksom på et fedt stunt fra 1976. Filminstruktøren Claude Lelouch smed et videokamera på kofangeren af sin Ferrari (eller Mercedes) og kørte (eller fik en til at køre) gennem Paris for fuld pedal. Det betød, at verden blev et 9 minutter langt videoklip rigere. Et rigtig fedt videoklip. Med en bil, der kører meget stærkt gennem Paris’ gader. På turen fra Porte Dauphine over Louvre til Sacré Coeur kører de med op til 220 km/t. Det var meget i 1976. Det er rigtig meget gennem Paris. Det er ubærligt stærkt gennem Paris i 1976. Denne form for no-good, uetisk og farefuld kørsel er selvfølgelig totalt utilstedelig, men for fanden hvor er det fedt. Lad os bare tillade os at kalde det æstetisk. Vi kan jo ikke gøre noget nu. Og alle de andre børn gør det. Og far sagde at jeg måtte. Et stunt, der er tæt på næsten nærmest at være sammenligneligt, foregår på Manhattan. På cykel. Nå jaja, de er også lidt skøre i NY. Men coolness-faktoren er væsentlig lavere. Og så er det ikke ligefrem en parisisk filminstruktør, der har skudt den. Dog kan man nyde Guns n’ Roses: “Welcome to the Jungle” i sine højttalere på samme tid. Det giver den en ekstra halv stjerne herfra.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “C’etait un Rendezvous”

Ham i bilen er da komplet plim! Det ser heldigvis ud som om det er gjort meget tidligt om morgnen hvor der ikke er mange på vejene… men stadig er det komplet uforsvarligt og sindssygt – men fra drengerøvssynspunktet er det mega fedt! 🙂

Comments are closed.