Categories
In Danish

En weekend i dokumentarernes ulideligt klare lys

Weekendens komme betyder også et efterhånden tiltrængt afbræk fra det De Kendte kalder “arbejdsmarkedet”. Det vil sige: jeg skal på arbejde i morgen, men det er en lille tjans, og det er først klokken 11:00 (mest af alt en note to self, red.). Som proklameret andetsteds, har jeg tænkt mig at se etwas films i denne weekend. Selv om Wallace & Gromit stadig er på listen, så er deres status som topseedet nu blevet overtaget af en ubærlig trang til at se dokumentarfilm. Så er det jo godt at have CPH:DOX oppe i tredje gear, så nu vil jeg have noget ud af denne højkulturens fineste festival (hvis I lige tillader mig at bestemme hvad højkultur er i to sekunder). Mit program ser således ud: I dag:

I morgen:

Søndag:

Mandag (jeps, mandag):

Jamenøhhh. Vi ses vel bare så?

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “En weekend i dokumentarernes ulideligt klare lys”

Jeg synes dit program overlapper lidt – få nu ikke stress i din weekend. Det kan man få på arbejde.

Dine filmvalg er spændende – selv ville jeg dog også gerne se ‘Game Over: Kasparov and the Machine’, som i mine nørde-ører lyder rigtig interessant.

Men god fornøjelse da.

Mit program overlapper ikke. Læg venligst mærke til det lille pikante “eller”, der har sneget sig ind. Kan oplyse, at valget faldt på “Noreena Hertz: Kosmopolitisk aktivisme” af to årsager:

1. Det kostede kun 30 kr. (Favela Rising, 65 kr.).
2. Billetdamen i Cinemateket var en sur reje.

Game Over ville jeg også umanerligt gerne se, men det var jo midt i den travle hverdag, så det blev ikke til noget.

Og tak.

Ubehagelige mennesker er min specialitet. Jeg tror de bliver sendt til mig for at blive overøst af god karma.

Eller også er jeg bare røvirriterende.

Comments are closed.