Gammelness

Eller gammel nisse, om du vil. Jeg er efterhånden gammel. Det kan ses af det faktum, at jeg én aften i byen bruger størstedelen af tiden på at diskutere den kinesiske økonomi med en amerikansk økonom. Hvad værre er, så gav en pige mig i går en øl og undskyldte derefter: “Bare rolig, jeg bager ikke på dig. Jeg er lykkelig gift og har to børn”. Og hun var næsten på min alder. Inden da havde hun kommenteret på Jonas’ og min frisure. Noget a la “I har da vist samme frisør” og “mænd, der barberer sig skaldede, er normalt ved at blive skaldede”. Det er ikke ligefrem raketvidenskab, men det er på den anden side i omegnen af møghamrende røvirriterende at få at vide. Igen. Af en en dobbeltmor. I dag skal jeg så til 22-års fødselsdag. Jeg forventer at de kalder mig gammelfar når jeg træder ind i rummet. Men så kan jeg jo øse af min erfaring over for de små poder. Eller sådan noget.


Posted

in

by

Comments

11 responses to “Gammelness”

 1. Ricco avatar

  Fortalte du hende ikke, at du ikke barberer håret af? Det er jo faldet af af sig selv 😉

 2. René avatar

  Jo, det var faktisk lige nøjagtig hvad min forsvampede hjerne kunne møsnstre af smarte kommentarer. Det var egentlig ikke særlig morsomt.

 3. Jonas avatar

  Jeg synes da hendes kommentar var bedre, end ham den ekstremt tykke (og grimme) mand, der spurgte om vi var brødre… Der blev jeg skræmt!

 4. René avatar

  Uhhhhhhh. Jeg får stadig kuldegysninger ved tanken 🙂

 5. Morten Brunbjerg avatar

  Tag det roligt gammelsmølf. Den vej skal vi jo alle osv… Du kunne også prøve med fakta, nemlig at mænds hovedbund er overfølsom over for testosteron og det er derfor vi mister håret… ergo er du bare voldsomt mandig. 🙂

 6. René avatar

  Woohoo. jeg elsker fakta. Fakta er min allerbedsteste ven.

  Tak Morten, du har reddet min dag 🙂

  Kald mig bare Testo.

 7. Jonas avatar

  Nåå – hvordan gik det så Gammelness? Jeg tror festen her på kollegiet svarede meget godt til din oplevelse. Masser af unge mennesker iblandet ét stk. gammelness, som kun kunne tænke på, hvor travlt han havde dagen efter (Hattrick, Frederikshavn-AaB, AaB-Brøndby, Packers-Steelers). Det bliver sindsygt!

 8. René avatar

  Det gik over al forventning. Jeg var faktisk ikke ældre end de andre, som var nogle helt fantastiske mennesker. Og modsat dig var jeg ganske simpelt ikke i stand til at tænke så langsigtet, så jeg var hjemme klokken 7:04 – hvilket gik ud over Frederikshavn-AaB.

 9. Maltesen avatar

  Du er vist klar til at modtage hjemmehjælp meget snart 🙂

 10. René avatar

  Det kan der være noget om. Jeg stoler på dig – det må jo være en af dine spidskompetencer at spotte ældre medborgere, der trænger til hjemmehjælp.

  Hvor søger man? 😉

 11. Maltesen avatar

  Oppe hos kommunen 🙂