Categories
In Danish

Jammer

I dagens udgave af Urban skriver Anders Lund Madsen på bagsiden om den nye kommune, Jammerbugt Kommune. Det får han en del spas ud af, og jeg må sige, at han beskriver min fødeegn ganske godt. Ikke overraskende var han deroppe for at “efterforske, om det mon virkelig er så slemt”. Tjaaa. Byen Bonderup ligger der. Og bønder og jammer plejer da i hvert fald at gå ret godt i spænd.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Jammer”

Ja, det er forunderligt som lidt omtale kan få det til at virke i det mindste ok. Jeg har helt vildt lyst til at gå en tur i Fosdalen – selv om jeg ikke ville kunne kende en kantarel, hvis jeg så den. Jeg fandt i stedet nødder da jeg var knægt. Det var lige til at finde ud af. Mit i-pagt-med-naturen-gen er forholdsvis underudviklet.

Kantareller er vistnok gule svampe, men de er bare så kedelige. Man kommer ikke til at se sjove farver eller figurer ved at spise dem.

Men ja – Fosdalen er vel et af de dejligste steder på Jorden, så verdens navle er nok ikke helt ved siden af.

Comments are closed.