Jammer

I dagens udgave af Urban skriver Anders Lund Madsen på bagsiden om den nye kommune, Jammerbugt Kommune. Det får han en del spas ud af, og jeg må sige, at han beskriver min fødeegn ganske godt. Ikke overraskende var han deroppe for at “efterforske, om det mon virkelig er så slemt”. Tjaaa. Byen Bonderup ligger der. Og bønder og jammer plejer da i hvert fald at gå ret godt i spænd.


Posted

in

by

Comments

4 responses to “Jammer”

 1. Ricco avatar

  Det er jo rørende… Man får næsten lyst til at flytte tilbage – men også kun næsten 🙂

 2. René avatar

  Ja, det er forunderligt som lidt omtale kan få det til at virke i det mindste ok. Jeg har helt vildt lyst til at gå en tur i Fosdalen – selv om jeg ikke ville kunne kende en kantarel, hvis jeg så den. Jeg fandt i stedet nødder da jeg var knægt. Det var lige til at finde ud af. Mit i-pagt-med-naturen-gen er forholdsvis underudviklet.

 3. Ricco avatar

  Kantareller er vistnok gule svampe, men de er bare så kedelige. Man kommer ikke til at se sjove farver eller figurer ved at spise dem.

  Men ja – Fosdalen er vel et af de dejligste steder på Jorden, så verdens navle er nok ikke helt ved siden af.